Webbplatsens överlägg

Påsk 2022

Påsken har inte varit så planerad detta år, utan blivit mer spontan och tänk vad trevligt det kan bli!

I torsdags gick barnen påskparad med Beccis genom ett regnigt Västervik. Men barnen var nog minst lika glada för det.

Jag har ju varit sjuk i veckan men i fredags var jag pigg och kry och så redo för några timmar i butiken. Jag och kidsen körde stallet först och vi alla red en sväng. Bästa stället att starta upp dagen på. P åkte iväg och spelade frisbeegolf. Lämnade kidsen hos Sacka och åkte ner och jobbade en sväng. Mkt kunder i ett blåsigt men soligt väder. Efter stängning är det som vanligt as stressigt på fredagar… hämta ungar och vidare ut för ridlektion i Målserum. Oliwer fick rida Lilla J. De red ute och det blev mkt galopp, Lilla J är väldigt pigg!

Åkte tillbaka till Tyftingemar och tog in hästarna och vidare till Max för en enklare middag innan vi landade hemma igen. Skapligt fullspäckad dag.

Påskafton och en dag i butiken tillsammans med Teres. Så mycket härliga och glada kunder och mitt humör var på topp!

Blev hämtad vid två av familjen och vi åkte vidare till stugan. Mormor hade anordnat en äggjakt med karta för kidsen, mycket uppskattat. Vi fikade och njöt av det fina vädret. Älskar stugan så mycket men det känns som den blir mer och mer avlägsen. Vi kanske inte ens hinner få i båten den här säsongen.

Ett blomstrande hjärta till en väldigt saknad pappa. Det är en extra saknad just nu faktiskt, hade velat bolls så mycket tankar med honom ♥️.

Därefter åkte vi och handlade mat och grillade hemma. Beccis och Sacka kom också och det blev en hejdundrande mysig kväll ♥️.

Barnen har fått påskpresenter i form av ett par blinkskor och en actionkamera. Jäklar så glad de blev! De har även fått mumsiga påskägg av farmor och farfar och vi fick ett våffeljärn, tusen tack❣️

Söndag och lite smått och gott väntar. Bädda rent i sängar, kolla Masked Singer, köpa ett minneskort till Oliwers kamera och till eftermiddagen blir det stallhäng, Oliwer ska rida sin första lektion för Louise.

Lämna ett svar