Webbplatsens överlägg

38 🎈

Då har man klivit in på år 38. Galet. I söndags blev det våffelkalas 🎈. Hade lånat svärmors super gamla våffeljärn och jäklar vad bra det var! Blev super goda våfflor och toppingen till blev extra allt, grädde, glass, sylt, banan, blåbär, hallon, riven vit choklad och nougatsås, vilken fest!

Måndagen började på jobbet. Jag hade med mig en snorig Lykko en stund innan P hämtade upp henne. Fick besök av Beccis och Fanny och fick den finaste presenten! I sommar åker vi tre och ser Albin Lee Meldau, jag ääääälskar hans musik!! Blev så glad ♥️.

Av tjejerna fick jag presentkort och även av P. Mamma en fin vas och ljuslykta. Men det får stå kvar i kartongen tills renoveringen kommit lite längre. Blir roligt att plocka fram.

Slutade tidigt och efter lunch åkte jag och barnen till stallet. Handlade fika på vägen och tillbringade många timmar där ute i ett helt fantastiskt vårväder. Mellan hagen och stallet finns en liten bro med en bäck som rinner under… den lyckades Lykke olyckligt ramla ner i! På en halv sekund var jag nere och slet upp henne. Som tur är slog hon inte i huvudet i de stora stenarna och hon höll i sig för det är ganska strömt där. Plaskvåt och skärrad unge men allt gick bra, men nog har hon lärt sig något, vildingen 🙈. Alla kläder fick bytas ut och Elny lånade så snällt ut ♥️.

Födelsedagsmiddagen tillbringades på Max. Jag började känna mig hängig och det kändes som ett snabbt val. Därefter åkte vi hem och jag bäddade ner mig och somnade vid nio.

Idag är jag hemma med barnen. Vi är snoriga och hostiga alla tre. Jag hoppas inte det blir något långdraget för jag vill verkligen jobba i veckan.

Lämna ett svar