Webbplatsens överlägg

Black Friday 🖤

Detta är favoriter som jag har passat på att klicka hem nu när det är sådär extra nice pris under black friday.

Parfymen är en riktig goding som jag använt i några år. Ibland har jag någon annan i en kort period men trillar alltid tillbaka till den, Lady Million.

Pads från Exuviance som jag drar över ansiktet varje morgon. Ett tips är att klippa padsen på hälften. Så räcker dem dubbelt så länge! Ett måste i min huvdvårdsrutin på morgonen, älskar!

Tvättar ansiktet morgon och kväll med denna goding som också är från Exuviance. Har använt den i ett par år nu och är fortfarande väldigt nöjd. Det är en stor tub, den är dryg och räcker ca 1/2 år.

Brynfärg. Älskade lilla goding. Vissa går till salong och vissa fyller i med penna. Jag färgar dem ca 1 gång i veckan istället, lifehack!

CC veranda från Lumene. Detta ändå ganska prisvärda märke som jag skarpt gillar. Använder denna dagligen och brukar faktiskt dra på ett tunt lager foundation över också. Denna cc cream är mest för att täcka pigmentfläckar, acneärr och mörka ringar runt ögonen. Sedan drar jag ett lager med min tunna foundation från Dior över för att få en slätare och jämnare hudton. Har Lumenes foundation glow också, riktigt bra budget tips på foundation!

Ännu en favorit, Rouge! Jag gillar denna för att den går mer åt det persikofärgade hållet och inte sådär påskkärring rosa som många rouge är.

Real Techniques borstar är magiska! Har ni inte provat så gör det! Detta kit är en bra början.

PARFYM / MORNING GLOW / ANSIKTS TVÄTT / BRYNFÄRG / CC CREAM / ROUGE / SMINKBORSTAR /

Kommentera