Webbplatsens överlägg

200%

Så sprang även den här helgen förbi. P har snickrat många timmar och jag har skött resterande delen av hushållet. Det kommer vara en lång period som ser ut just såhär och i med att husprojektet fortlöper så kommer påfrestningarna bli större. Eftersom det är avspärrat mellan hallen och vardagsrummet nu så har en ”tillfällig hall” fått flytta in i vardagsrummet. Och eftersom vädret blir kallare och kallare så går det åt mer kläder. Mössor, vantar och många par skor. Boytan begränsas.

Jag har idag tömt den gamla hallen eftersom taket där ska rivas ut. Därefter ska vårt extra rum också få sig en takrenovering. Det är då de riktiga utmaningarna väntar. Det står en 1,40 säng där inne. Garderober och två datorer. Vart sjutton ska detta förvaras? Vart ska vi placera Oliwers dator… Hans rum? Ja jag vet faktiskt inte. Det är ju inte optimalt då han spelar dator på kvällarna när Lykke sover vägg i vägg och han är ju inte direkt tyst och så 🙈. Men ja det löser sig…

Trädgården har fått sig en omgång lövkrattning och alla löv är nu borta. All gammal isolering som låg som ett berg på gården är borta. Partytältet är nedplockat och jag har städat på uppfarten där det ska ställas upp igen. Vi måste ha någon typ av förvaring mot vind och snö.

Oliwer har ridit lektion, sovit hos Elliot och nu är han iväg på någon spelgrej med Elton. Lykke har hängt med mig mestadels och varit ute och hjälpt mig. Cykeltur, handling och ett stopp i lekparken. Imorgon ska vi baka Lussebullar!

Ja en hel del har vi hunnit med i helgen. Imorgon är jag ledig men resten av veckan jobbar jag rätt mycket. Första advent till helgen och då är det högtryck dagarna innan i butiken 💃🏻.

Kommentera