Webbplatsens överlägg

Späckat från morgon till kväll

Den här dagen. Den har varit så fullknökad att det precis på marginalen gått ihop. Men vilken bra söndag.

Började med min morgonpromenad. Därefter roddade jag kidsen och serverade frukost med nybakat bröd från Coop. Packade fika i ryggan och var på väg ut… Men det fick skjutas lite på eftersom vi fick en hämtning.

En stund senare var vi på väg igen. Mot Tyftingemar. Något sena men med god marginal ändå. Grabbarna gjorde i ordning ponnysarna och jag mockade boxar. Sedan begav vi oss till ridhuset.

Det var fullt med hinder uppställda och Elliot tog några hopp. Oliwer blir sugen han med och Martin satte upp ett litet kryss som han hoppade två gånger.

Han har ju inte riktigt börjat gallopera än. Men nu laddade Diablo på innan hindret och satte fart i galopp och det gick strålande bra. Så jag sa till Oliwer att han skulle försöka ta sig en galopp runt ridhuset.

Han började och kom fram i trav. Tog en liten sväng och red mot ett hinder. På sidan av hindret stod Janni på ”lilla Ebbe” (som en infångare) helt ovetandes om att lilla Oliwer kom travandes precis just där och då. Hindret var en oxer, från fel håll på 90 cm. Traven var lunkande och jag trodde ju givetvis Diablo bara skulle stanna… ÅHEEEJ sa hon och tog ett språng över hindret med lilla Oliwer på ryggen som BARA GLED med. Jag tror nog allas hjärtan stannade inne i ridhuset. Mitt för att jag var så jäkla rädd att han skulle trilla av efteråt. Men vilken jävla balans och medföljsamhet han har, helt otroligt imponerad! Oj då svarade Oliwer efteråt och hade väl själv hjärtat i halsgropen 😂🙈. Men allting gick bra, så jäkla bra även om jag fortfarande är lite i chock 🤭.

Kan fortfarande inte tro att det hände. Det var liksom så odramatiskt men ändå så jäkla pulshöjande.

Sedan blev det brådis hem. Julskyltning på stan och jag skulle öppna butiken. Så släppte av kidsen hemma och P fixade lunch. Sedan ner mot jobbet. Det var lugnt med kunder i butiken men jag fick mycket annat gjort istället.

Pizza till middag och sedan en stunds häng med familjen i soffan framför Leif & Billy. Ja jäklar vilken bra söndag det blev. Hoppas måndagen blir lika fantastisk, ledig dag med min Lykko ❤️.

Kommentera