Webbplatsens överlägg

Badrummet klart

Härlig dag i butiken! Gjort lite av varje vilket är det bästa. Blommogram, begravning, levererat blommor, fixat i butiken, vattnat och säkert några fler grejer. Våran butik är såååååå mysig 🤎.

Blev hämtad och drog igång en kycklinggryta direkt när jag kom hem. Barnen är alltid hungriga när de kommer hem från föris och skola, jag med. P har ägnat många timmar på nya bygget under kvällen. Jag har letat igenom nätet efter ett badrum. Eller plockat ihop delarna till ett rättare sagt. Så beställde jag 60kvm klinkers också. Gosh vilken saftig summa. Nu får man inte ångra sig.

Det kommer bli samma färg både hall och i badrummet samt väggarna i badrummet. Men i hallen kommer plattorna vara 100×100 och i badrummet 60×60. Det kommer bli så fint, hoppas jag!

Badkar, toa, blandare, handfat och spegel beställs inom kort också. Tvättställsskåpet finns faktiskt här i Västervik så det ska jag åka och köpa någon dag med.

Tänk att det äntligen är igång, men resan kommer bli lång.

Kommentera