Webbplatsens överlägg

Helg jobb & pappas dag

Det har varit en bra vecka i butiken. Det märks att våra kunder är sugna på att börja göra fint till advent, tidigare än vanligt. Hyacinter och Amaryllis är hett. Amaryllis kan vara en av mina absolut favoritblommor.

Jag gjorde en kistdekoration i veckan. Önskemålet var röda rosor, kärleksört och trollhassel i. Även en diskret ljusslinga. Jag fick inte själv se den på plats men dottern som beställt den hade varit mer än nöjd, så underbart att få höra. Och den blev verkligen fin!

Fars dag på söndag vilket betyder att jag kommer jobba både lördag och söndag. Inte i närheten av så många blommogram som förra året (250 st). Tycker det är så tråkigt att bara för att det är lågtryck på pandemin så skickar inte lika många blommor. Ger dem sin pappa något annat? Alla pappor blir ju glada för en blomma tänker jag 🤍.

Smet lite tidigare från jobbet idag. P hämtade upp mig och vi åkte och lämnade ett bud och sedan hämtade den lilla på föris. Fredagar är verkligen sjukt stressiga. Slutar 15. Hämta Lykko. 15.30 måste vi vara i Målserum för då ska Oliwer rida lektion. Är så glad för att han tycker att det verkligen är skit skoj att rida. Att borsta, mocka och göra mat och sånna grejer är inte lika roligt… han vill hellre mysa och kramas med hästarna ❤️.

Nu tar jag och barnen fredagskväll medans P är och kollar på hockey med några grabbar.

Kommentera