Webbplatsens överlägg

Horror Nights

I fredags så vad jag Oliwer följa med ut till stallet. Ljög och sa att vi bara ska fodra några hästar. När vi istället svängde av och mötte upp hans bästis Elliot med mamma Janni och styrde vidare mot Norrköping var förvåningen väldigt stor. Vi började med ett stopp på Mc Donalds och det var även där han fick veta att vi skulle till Kolmården och gå på Horror Nights. Han blev så pirrig att han inte ens kunde äta upp sin glass 🙈.

Väl där så stod vi i kö i ca en halvtimma innan det blev insläpp. Vi hade läst så många dåliga recensioner om hur dåligt det varit och hur mycket kö det var hela tiden. Så vi ställde inbokad på att det kan bli fiasko!

Bra inställning ändå för det blev precis tvärtom. Till de olika ställena man fick besöka snittade vi nog en kötid på 10 min. Och jäklar i havet vad läskigt det var att besöka de olika ställena.

Vi gick igenom stället på 2,5 timma. Det var även eldshow och vi åkte berg-och-dalbana! Vägen tillbaka genom ett ödsligt Kolmården var nog det läskigaste. Eftersom de flesta människor höll sig kvar vid karusellerna och vi var typ ensamma om att gå mot parkeringsruta så var det en lång sträcka med många zombies och otäckingar på vägen som skrämde skiten ut oss alla.

Väl framme vid bilen hade jag både ont i ryggen och magen för att jag hade spänt mig så mycket. Det var en kall kväll men jag hade fått så många svettattacker att jag aldrig kände av kylan 🤣.

Barnen och mammorna var nöja över besöket där och har bara positivt att säga om det. Kidsen somnade i bilen och till midnatt var vi hemma igen. Vi åker nog tillbaka och gör om det nästa år igen 🙌🏼.

Kommentera