Webbplatsens överlägg

Rastlös

Tisdag och onsdagens väder har varit riktigt kasst. Mulet, grått, blåsigt och regn. Så vi har hållit oss inne. Jag har blivit tvingad till att försöka ta det lugnt. Det går sådär. Varenda låda är rensad och städad. Garderoben plus kidsens har fått sig en genomgång och tömning. Ny påse till Sellpy samt Busfrö. Bakat kardemummabullar, stöpt ljus, promenerat och cyklat. Varit på stan och gjort små grejer. Inhandlat rejält med strumpor. Tvättat, tvättat, tvättat. Oliwer har åkt skridskor med P och jag och Lykko har varit på bio. Ett 1000 bitars som väntar men som snällt får vänta ett tag till.

Barnen njuter. De tycker det är as mysigt att hänga hemma. Det är faktiskt mysigt. Men jag har så svårt med min rastlöshet.

Imorgon åker vi till ALV och därefter stallet. En dag att verkligen se fram emot. Det bästa av allt är att minstingen som ska följa med inte vet någonting, än ❤️.

Kommentera