Webbplatsens överlägg

Lykke 5 år 🎈

Vid fem imorse var det någon liten spänd unge som viskade i mitt öra ”ni har ju inte sjungit för mig än”. Nääää för klockan är fem lilla vän. Vi ska göra det, när klockan ringer. Och en stund senare ringde klockan och vi tassade ner och väckte O på vägen.

Stegade upp med en förbeställd chokladmuffins och några paket. Sedan såklart Ja må du leva!

Vi klev sedan ner och fler paket väntade på köksbordet. Älskar mössan som jag hittade. Märket heter Lykke.

Gosedjur, Lego, en talande hund, pyjamas och blöjor till hennes bebisar. Strykjärn och strykbräda från farmor och farfar. Hon blev så glad för alla presenter 🤎.

En kortare dag på förskolan där hon fick bjuda sina kompisar på Piggelin och dem sjöng för henne. Hämtade upp båda kidsen. Fika på EH (var så länge sedan jag var där).

Vi åkte sedan till Bowlinghallen där vi mötte upp P. Lykkes ork började tryta lite här så vi blev bara kvar en timma. Det tär att kliva upp vid fem på morgonen och sedan ha en fullspäckad dag.

Lilla femåringen fick såklart bestämma vilken middag vi skulle ha. Hon fick välja precis vadsom. Hon valde skruvpasta med stekt falukorv ✌🏼. Haha!

Tror hon hr haft en strålande bra födelsedag. På fredag blir det firande med familjen (mamma och Oliwer ska också firas) och på lördag blir det barnkalas!

Kommentera