Webbplatsens överlägg

Galen vecka lider mot sitt slut

Söndagskväll och man kan pusta ut efter en galen vecka. Det har varit så mycket födelsedagsfirande typ varje dag.

I fredags så åkte jag och kidsen ut till Oliwers ridlektion direkt efter jobbet. Han är så fin med hästarna. Klappar och myser med dem. Det är han visserligen med alla djur men tycker det är extra fint att se att han tycker om dessa stora varelser lika mycket som jag gör ❤️.

Dem fick rida slalom och fortsätta träna på lättridningen. Han har tappat nästan allt under de här två åren som han inte har ridit någonting alls. Men det kommer. Jag är bara så glad för att han tycker det är roligt, det är det viktigaste❣️

Ett snabbt ombyte och sedan landade vi hos mamma. Firade både mamma, Oliwer och Lykke. Fick smarra på god stek, älskar hennes stek.

På lördagen klev vi upp tidigt. På min promenad svängde jag förbi Coop och fyllde upp ett antal godispåsar samt handlade de obligatoriska helgfrallorna. Efter frukosten hemma så bytte vi om och åkte sedan mot Oddis lekland. Lykke hade bjudit dit sina vänner och kalaset skulle vara där.

Alltså så nöjda barn och även jag. Kalasrum med glass, popcorn, Festis och presentöppning. Ännu mera lek. Vi hade lätt kunnat stanna 1 timma till. Ska komma ihåg det ifall det blir aktuellt med ett kalas till där nästa år. Dem har byggt upp fler ställningar också så det fanns mer att göra än sist vi var där.

När kalaset avrundades (hur skönt att man slipper städa) så åkte vi med Beccis, Sacka och Lorro till Corner för en lunch. Sedan vidare till Gokartbanan. Oliwer hade fått det i födelsedagspresent av Beccis&Sacka. Som han tjatat om detta!

En riktigt nöjd 10 åring som klev ur bilen och ville gärna åka fortare… haha. Han som hade banan tyckte han var duktig för att vara första gången men att han måste vänta ett år innan han får testa de snabbare hastigheten. (12 års gräns)

Kidsen frossade i godis och vi tittade när Sacka körde en runda till.

Jag och Lykke åkte sedan ner till stan och inhandlade present till kalaset hon skulle på dagen efter. Nu var jag rätt utmattad efter den här intensiva dagen. P hade snickare här hemma och hade hållt igång hela dagen. Jag gick och la mig en stund och vilade medans Lykke joinade mig med att kika på en film samtidigt. Att hon inte också somnade är beundransvärt.

Ett par timmar senare. En dusch och en kaffe så var man sådär pigg igen. Hembjudna till Myrvägen där vi fick en fantastiskt god middag!! Långa samtal med de bästa vi vet ❤️.

Vädret var riktigt surt imorse. Kände inte all för en promenad och skippade därför det. Drog med mig L till affären och sedan drog jag igång ett långkok. Röjde ute tills det var lunchdags och därefter skjutsade jag den lilla pinglan till Othilia kalas 🎈.

Här hemma har det hänt grejer idag. Det gör det ju varje dag men idag lite sådär mer synliga för mina ögon.

Stommen är till en början rest 👏🏼👏🏼👏🏼

Nu börjar söndagen lida mot sitt slut och det är dags att krypa ner. Ledig måndag och en riktigt rolig arbetsvecka väntar därefter!

Kommentera