Webbplatsens överlägg

Söndagen försvann

Promenaden uteblev. Ner jag klev ner i köket straxt efter sju så badade hela huset i solljus. Jätte härligt! Men. Man ser så även hur jäkla slitigt det är, varje lite prick och fläck syntes. Så därför skippade jag rundan och satte igång med storstäder. 3 timmar och en frukost senare så var det klart! Packade fika i väskan och sedan åkte vi ut mot skogen.

Jäklar vad svamp det fanns. Både trattisar och vanliga. Det gick snabbt att fylla väskan. Barnen var riktigt imponerade dem med. Under mitt stöd imorse hann jag baka en snabb kaka också som vi mumsade på i skogen. 18 grader varmt och strålande sol. Mitt humör gick från rött till grönt ganska snabbt!

P rensade all svamp. Tacksam för det. Jag klädde av mig och la mig i en solstol på terassen. Kanske sista gången? Låg där säkert två timmar och bara njöt av den härliga höstvärmen 癩.

Pasta med kantareller till middag. Sista avsnitten av Det som göms i snö och insåg precis att denna söndag försvann alldeles för snabbt.

Veckan som kommer blir den andra ungen ett år äldre, och inte mindre än två kalas ska avrivas under helgen.

Kommentera