Allmänt

Årets kräftskiva 2021

Förra veckan gick i ett svep. Det var full rulle på jobbet och inte mindre än 4 brudar till helgen.

På kvällarna i veckan ägnade vi åt att förberedda inför lördagens kräftskiva. Bakat flertalet pajer och pizzabullar som fryst in. Gjort i ordning terassen och förberett med partytält.

Lördagen kom och vid fem tiden började gästerna trilla in ❤️.

Vilken tur vi hade med vädret! Vi satt alla ute och drack Prosecco i solen. Minglade länge innan vi satte oss till ett uppdukat bord. Vilka smarriga grejer jag lyckats med till skaldjuren. Gjorde en västerbottenpaj med kantareller, en paj med tre olika sorters ostar, päron och dressing på, de gifte sig så bra tillsammans. Pizzabullar med prästost och salami. Allt var så gott!

Vi lekte lekar, drack kaffe och käkade daimpannacotta. Musikquiz och sedan dansades det till tre tiden på natten med alldeles för hög musik. Men jäklar i havet vilken trevlig kväll vi hade! Tack alla som kom och gjorde kvällen sådär magiskt bra ❤️.

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.

Kommentera