Allmänt

Åska och doftljus

Härlig arbetsdag! Det är något alldeles extra med fredagar. Var i Hjorted samt Ankarsrum och levererade blommor. Öppnade sedan upp butiken. Tre brudar nästa vecka så jag gick igenom dem samt beställde blommor. Det är ju verkligen så viktigt att färgen blir rätt. Inte helt enkelt att utgå från de filtrade bilderna och beställa utifrån den färgen. Men jag hoppas det ska bli bra.

Var lat och tog bilen hemåt och hämtade upp L på vägen. Åkte hemåt och tog en städning av huset. Sedan åkte vi iväg och besökte inte mindre än 4 (!) butiker utan resultat. Cheddarpopcornen är alltid slut. Vi köpte glass och Corner iaf. Efter maten åkte P och O till ytterligare två butiker, inget kvar. Fick tips om att det fanns på Hemmakväll. P köpte alla fem påsar som fanns kvar 🙈.

Soffläge och fredagsmys. Tända doftljus och ett nystädat hem, underbar känsla! Regnet öser ner och åskan slår utanför, så mysigt.

Min Kokoloko blommar så mycket och doftar underbart 🤎.

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.

Kommentera