Allmänt

Skolstart

Då var sommarlovet över. O tycker det är pest. Minns känslan. Fast tyckte ändå det var lite pirrigt att gå till skolan. Idag började han mellanstadiet. Galet. Ny lärare (som han fått ett bra första intryck av) och nytt klassrum.

Jag lämnade den här lilla kattälskaren på föris vid nio och åkte sedan ner till butiken.

Dagen har rullat på. Men jag har varit så trött efter helgen. Igår vaknade jag riktigt tidigt och P sov inte så länge han heller, trots en väldigt sen kväll. Vi åkte ut på sjön. Kanske den sista sommardagen? Vill inte att sommaren ska ta slut… Kidsen nämnde vid middagen att de längtat efter snö, is och kyla så vi kan åka skridskor. Jag är inte riktigt på samma linje som dem, än 🙈.

Nu vill jag planera in något på hösten. Nalen var Liseberg men det är ju fullt varje helg. Vi får se vad som händer.

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.

Kommentera