Allmänt

Solbrillor

Svettig förmiddag igår när jag planterade. Det är så jäkla svårt att få tag på växter nu då det råder brist i hela världen. Dessutom är dem mycket dyrare. Men nu hoppas jag att vi ska kunna beställa hem resten av växterna till den här stora planteringen och få det klart!

Vi förbereder student i butiken. Kommer ju inte vara så många klassiska hänga-ros-runt-halsen buketter men däremot vanliga buketter tills att man går på studentmottagning.

Igår efter jobbet så mötte jag upp Lykke och Pelle och gick till Synsam. Hon har provat ut ett par solisar där men med glas skulle de landa på nästan 3000:-. Det går ju inte. Så hon fick prova ut några andra.

Valet föll på ett par likadana vågar som hon har fast med uvskydd nu. Den här ungen älskar ju och bär gärna solglasögon så jag hoppas de kan användas flitigt i sommar.

Idag måste jag försöka t ett röj inomhus. Det har liksom inte prioriterats under de varma sommarkvällarna. P håller på med plattan ute och jag har donat i trädgården. Tvättmaskinen går varm varje dag och alla kläder måste vikas in i garderober.

Men nu kör vi en onsdag i butiken 💛.

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.

Kommentera