Allmänt

Helgen som var

Men vilket galet härligt väder vi har! Lyckan för detta är total ❤️.

I fredags eftermiddag så började P mura. Jag och kidsen hade häng i trädgården. Lördagen klev vi upp tidigt. P hade lånat hem en minigrävare från jobbet så han kunde hjälpa mig ösa ut all den jord som behövdes där vi är och planterar.

Fyra timmar senare var fem kubik jord utplacerad. Det var slitiga timmar i värmen. L var med också och hon är så jäkla duktig att ha med sig. Jag fortsatte sedan ett par timmar i butiken. Direkt när jag slutat så packade jag bara väskan och fick skjuts till Märta för en kväll med tjejerna.

Martina och Sigrid tog sig ett dopp, jag och Elin kikade tryggt på uppe från bryggan.

Drinkar, vin och en härlig grillmiddag, vad jag saknat dem❣️

Blev hämtad runt tio tiden och stupade i säng ganska omgående. Helt mör i kroppen efter en intensiv dag.

Söndag med en lätt huvudvärk. En förmiddag hemma och sedan packade vi ner lunch och badkläder och åkte ut med båten tillsammans med Jim och Fanny. Barnen och P badade, det är ju inte alls varmt i vattnet.

Timmarna sprang iväg snabbt. Vi släpptes av vid kanalen så skjutsade Fanny mig och Lykke till livets första fotbollsträning! Oj så peppad hon var, men lyckades ändå somna i bilen 🙈.

Hon tyckte det var svinroligt och ser redan fram emot nästa söndag ❤️.

Måndag nu och en vecka full av jobb. Student och en bästis som fyller 30! Vädret ser ju fortfarande super härligt ut för resten av veckan och jag kommer fortsätta njuta av de ljumma sommarkvällarna här hemma. Tänk att den är här nu, den där efterlängtade sommaren ❤️.

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.

Kommentera