Allmänt

Sjung om studentens 🎶

Bra drag i butiken igår! Jag öppnade upp strax innan åtta och många som beställt kom och hämtade. Kylen var uppladdad med färdiga buketter som gick som smör.

Vid tre tog jag promenaden upp till föris och hämtade hem en Lykko. Oliwer slutade vid tolv så han var redan hemma. Tänk att han är klar på lågstadiet nu ❤️.

Jag och Lykke tog därefter en nap. Jag hade klivit upp vid 05.30 och hon likaså så det kändes förnuftigt att vila lite. Hon somnade som en stock. 45 minuter senare så gjorde vi oss snabbt i ordning och åkte mot barnens kusins student!

Ett par timmar senare med magar fyllda med smarrig buffé så intogs soffan.

Någon som vi hoppas få fira snarast är ju min fina vän Fanny som fyllde 30 år igår ❤️. Jag var och överlämnade en korg med lite trevligheter och önskade henne en fantastisk dag❣️

Lördagen började med sovmorgon och därefter en promenad till Maxi för att inhandla lite frallor. Det blåser och har regnat så nu väntar vi lite på att det ska bli bättre väder… blir det de så åker vi ut med båten. Sommarens bästa ❤️.

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.

Kommentera