Webbplatsens överlägg

Bra söndag

Idag har jag varit ledig. Det var rätt nice efter 6 dagars jobb. Igår var det kö ut genom dörren i 6 timmar, helt galet. Man blir liksom lite som en kika i huvudet efter några timmar, men det är sjukt roligt när trycket kommer!
Innan jobbet igår var jag förbi Erika där det gjordes hår på henne och Fanny. De skulle på bröllop, åh vad jag också vill gå på bröllop, har massa ogifta vänner som jag tycker borde ta tag i det, hehe :).
Jag fick en sjukt fin kruka med kryddor i, love it, tusen tack fina ni ❤️. Jag har faktiskt använt dem idag.

20140629-201804-73084703.jpg

Annars idag då? Jo men Oliwer och jag har röjt som bara den på baksidan här. Vi har ju en djungel på cirka 10 kvm på tomten som är helt igenvuxen av diverse träd, buskar och annat skit. Så nu är hälften borta, det var svettigt!
Therese och Roger kom förbi med bullar och vi fikade. Jag har storhandlat. Gjort jordgubbs och rabarerkräm, rabarberns från trädgården och jordgubbarna från tidigare i veckan då mormor och Oliwer var på självplockningen i Vassbäck. Krämen vart fantastiskt god!
Efter det rörde jag ihop en fläskfilégryta. Nu är det lite häng i soffan innan man går och nanar, vilken bra söndag vi haft idag.
Smyg-sov-bild ❤️

20140629-202302-73382679.jpg