Webbplatsens överlägg

Onsdag idag

Dagarna går så fort, blir tokig på allt som jag tänker jag ska hinna med men som uteblir pga tidsbrist.

Igår gjorde jag månadsavslut samt lite annat småfix på jobbet. Slutade tidigt och åkte hem och bytte av Pelle som vabbat med en snorig och hostig (igen) Oliwer.
Vi åkte ut till Lusthuset i Gertrudsvik där vi mötte upp Elin, Märta och Ester. Så trevligt att bara snickanacka lite, vi ses alldeles för sällan. Oliwer blev galet förtjust i Ester, han är överlag väldigt förtjust i bebisar och vill gärna känna och klämma och helst bära dem ❤️.

20140702-212707-77227106.jpg
Vi tog en promenad runt de ödsliga ställena och alla tomter som står tomma. Jag får inte riktigt ihop det hela. Ett fängelse, flera psykavdelningar, miljontomter, en restaurang, förskola osv. Det passar liksom inte ihop? Ska nog gå och besöka det där museet någon gång under semestern, finner det där gamla mycket intressant!

Imorgon väntar jobb igen. Därefter kommer våra vänner från Spanien hit på en liten fika och rundtur. Sen tar mamma och pappa med sig Oliwer ut till stugan och Pellson och jag packar bilen och drar iväg ett dygn. Ska bli himlans trevligt tycker jag! Han behöver släppa hammaren för några timmar ;).

Strax sängen med ett play avsnitt med Lindsey Lohan!

Just nu håller balkarna på att kläs in i det ursprungliga materialet från huset

20140702-213337-77617470.jpg