Webbplatsens överlägg

Här har vi h*n!

Jag är sjuk, världens vekling känner jag mig som. Förbannat ont i halsen, låter som jag drack en flaska whiskey igår. Snoret rinner och är för övrigt neongrönt (infektion, smittsamt) och inatt var det feber. Konstigt nog har jag inte den där huvudvärken man brukar ha, man bara känner sig tung i huvudet, denna gång har det satt sig på typ synen? Jo jag ser lite illa tycker jag, som att ögonen inte redigt vaknat till liv ännu…

Igår efter jobbet åkte vi som sagt till Linköping för att göra 3D :). Vad vi inte visste var att de höll på och bygga om i massor så det var sjuka kööööer överallt, så vi trillar in sisådär 15 minuter försenade men det gjorde absolut ingenting, phuhuuu.

Väl uppe på britsen med den kalla gelen på magen så fick vi se vårat underverk! Skapligt coolt! Jag tycker då näsan ser redigt stor ut? Doktorn säger att den ser faktiskt väldigt liten ut för ett 3D då näsan ofta ser stor och potatisliknande ut, haha :). H*n låg med foten i munnen typ hela tiden så det var svårt att få någon bra bild på korven. Annars såg allt väldigt bra ut, h*n är lite mindre än normalt, vägde 1006 g just nu, inte mig emot, för de är ju jag som ska klämma ut den!

Jag fick känslan av att det är en kille, tycker ni inte det ser ut som en han? Könet finns nedskrivet i ett kuvert som vi fick, men om det ska öppnas eller inte de har vi inte bestämt ännu :).

13 svar på “Här har vi h*n!

 1. Vilken fin bild! Va spännande med kuvertet, men jag tycker nog inte att ni ska öppna det. Det är ju lite som att öppna presenten innan julafton… 😉

 2. Underbar bild.
  Teknikensunder att redan nu få se er lilla baby så klart och tydligt.
  Stor kram till er.
  Jag lånar den till min blogg och hoppas att det inte gör något

 3. Jo jag har snegalt lite på brevet men faktiskt inte varit så nyfiken på att öppna det, så vi får väl se :).

  Vi gjorde en tillväxtkontroll som kan göras från vecka 25. Då mäter de bebisen, kollar alla organ i kroppen så att allt står rätt till, vilket de gjorde, känns så skönt! Det kostade 1500:- och han som utförde det var den första i Sverige med att börja med just 3D. Kolla in sidan http://www.crocus.nu/ 🙂

 4. Åh vilken underbar bild! Som jag skrev innan världens sötaste bebis kommer ni få 😀

  Men jag förstår inte hur ni kan hålla er ifrån brevet, jag skulle aldrig kunna ha det liggandes hemma för jag skulle tjuvkika och det skulle jag absolut inte vilja göra. Vill att könet ska bli en överaskning.

  Vad ingår och vad kostade 3D UL:et?

  Kramar

 5. glömmer aldrig känslan när jag sneglade på lappen(som var rosa!) och försökte tyda vad som stod igenom den ihopvikta lappen, och såg att det fanns två ”ojk” i ordet…haha o det fanns det ju inte i flicka/tjej..sen slet jag upp den och kände mej jättelycklig,för jag hade kännt att det var en kille hela tiden! men samntidigt spännande att inte veta då man ska föda oxå..kan jag tänka mej

 6. Nej jag drack typ ingenting innan, men jag var rätt så kissnödig iaf, haha. Det kommer bli spännande det här om kuvertet öpnnas eller inte 🙂

 7. vilken tydlig bild!!! våra blev inter alls sådär bra, drack du mkt vatten innan? håller nog med, ser ut som om det skulle kunna va en liten kille men svårt att avgöra, allt ser ju så suddigt o vagt ut på de där bilderna, dock såg man på våra att det såg ut som en kille o det va de ju:) kul att ni tog lapp, gjorde ju vi med o vi kunde bara hålla oss 1 vecka med o kika på den:)

Kommentarer är stängda.