Webbplatsens överlägg

Sjukdom

Den där ont i halsen grejen som dök upp igår morse blev till kvällen värre, och idag är det ännu värre. Så jg tor jag håller på att dra på mig en mega förkylning igen (!). Senast var i mars måna och då såg jag ljuset i tunneln, så nära döden var jag då, och nu 3 månader senare är det dags igen? Ohhh nooo :(.

Men, trots sjukdom så ska vi idag åka till Linköping och göra det där 3D ultraljudet, och jg kan säga att det inte kunde vara en bättre dag att göra det på. Fö jag vaknade nämligen imorse med gråten i halsen, hemska mardröm! En vän ringde mig från sjukhuset och sa att våran bebis saknade ett ben! Jag blev helt förtvivlad. Usch vilken jobbig dröm, och det är faktiskt den första drömmen jag drömt som handlar om bebisen, de är väl bara början kan jag tänka mig. När jag väl vaknat var jag så orolig att jag började buffa på magen, normalt sett så får jag gensvar direkt, men det tog säkert 2 min innan någon svarade med en irriterad spark, jag log :).

Får väl se om de blir någon 3D bild i bloggen till kvällen 😉

2 svar på “Sjukdom

  1. Å gumman vad mysigt med ultraljudet! Lovar att din bebis kommer vars helt perfekt och hur söt som helst när den väl tittar ut 🙂 men jag vet precis hur det är att vakna upp helt skräckslagen pga de där hemska drömmarna. Tror dock att det hör till, det har säkert ett smart syfte som allt annat. Eftersom alla gravida tycks drömma dessa hemskheter. Take care love! Puss

Kommentarer är stängda.