Webbplatsens överlägg

December

Härliga underbara december är här och det med stormsteg. Det är full rulle på jobbet och vi har haft bra försäljning och mycket kunder, så roligt!
Häromkvällen styrde Nina upp lite julmys och det var verkligen så mysigt.

Det har varit några riktigt kalla veckor i december och en hel del snö. Väldigt härligt och h ja absolut en vit jul vore ju fint men att få lämna julblommor ”utanför dörren” är guld värt när vi har flera hundra blommogram den kommande veckan. Idag var det ju åtta plusgrader och allt det hala smälter bort.

För två veckor sedan så åkte vi på tävling i Växjö. Alarmet ringde 03.30. Galet ja. 04.30 åkte vi med lastbilen från Tyftingemar. Lykke skulle få göra livets första riktiga tävling, en L:E clearround. Oliwer en L:D och L:C. När kidsen gått banan så satte sig Lykke upp och red fram. Lite nervös klev hon in på den fina banan i det nybyggda ridhuset och gjorde en super fin runda! Så duktiga!

När det var Oliwer som satte sig upp så gick det även där toppen bra. Nollade bådade klasserna men hamnade tyvärr utanför placering. Så duktiga grabbar.

Luciashow i Gamleby förra helgen och Lykke var med och hoppade Lilla Q inför publik. Busponny och Lykke flög av, men det gick bra så hon satte sig upp igen. Gulliga var dem tillsammans.

Vi var också på Roddklubbens julmarknad. Alice var där och presenterade Ett Strå. Gick över förväntan med försäljningen så detta är verkligen något vi kommer göra om.

Igår var vi iväg på PNJ. Lykke fick premiärhoppa 60 cm. ”Jag vill hoppa 70 med” och jag övertalades nästan… men nej. Vi hejdar oss och tränar på lägre höjder istället.

Till kvällen kom våra bästa vänner hit för en enkel middag och många timmars med prat. Älskar.

Nu laddar jag om för en hysterisk och rolig vecka i butiken. Lilla ponnyn kommer få lite vila och är tacksam att jag har Janni som kan hjälpa till.

Hoppas ni haft en fin tredje advent.

Lämna ett svar