Webbplatsens överlägg

Billösa

Strax innan midsommar sålde vi bilen. Köpte en annan ganska fort. Den kändes inte bra. Lämnades tillbaka. Det var i början av juli. Vi har inte hittat någon ny. Och som vi letar. Snart blir det vad som för det här med att vara utan bil, galet. Tur att hästlastbilen finns men den är ju inte direkt smidig när man bara ska iväg till affären en sväng.

Veckorna har rullat på. Sommarvärmen kom tillbaka. Det är nu +22 grader i vattnet. För en månad sedan var det +9 (!).

Vi har varit iväg på flera tävlingar, men blandade resultat. Oftast glömmer ryttaren banan. Men sånt som händer. Ison sköter sig så bra ute på tävlingsplatserna. Jag och barnen tillbringar mycket tid i stallet. Så fint att vi kan hänga så mycket tillsammans, det betyder mycket.

Lykke har sprungit sin första VO-jogg förra onsdagen. Idag blev andra gången. Mäkta imponerad över den där tjejens vilja och styrka. En tredjeplats båda gångerna. Att få springa med kompisarna, ta ett äpple efteråt och höra allas hejarop när man springer i mål, hon tycker det är så roligt!

Förra söndagen hade vi fullt hus här hemma. Lorentz och Mary hade sleepover här och på dagen var vi ute i skogen.

Entrén till huset börjar bli färdigt. Pelle målar sista fönstret där nu och belysningen är uppe. Blir så fint.

I veckan var jag och tjejerna från jobbet på kurs och inspirationskväll i Norrköping. Heidi och Sara-Lisa är sånna inspiratörer.

I lördags var jag och Oliwer i Oskarshamn på tävling. Därefter så åkte jag ännu en gång upp till Norrköping med tjejerna för att gå på avtackningsfest för vår VD. Supertrevlig kväll med riktigt smarrig mat.

På jobbet rullar det på och det känns som vi har fått ett bra flow. Alice har ju inte varit hos oss så jätte länge men hon är verkligen grymt. Duktig, ansvarsfull, tar intiativ och ställer alltid upp. En riktig pärla! Nästkommande veckor kommer det var högtryck på begravningsbinderier. Allahelgona och Fars dag. Det är rätt mycket försäljning i butiken också vilket är riktigt kul. Vi kommer ha kransbindarkvällar framöver också, så mysigt.

Vi har tänkt om lite angående renovering här hemma. Planen var att slita ut gamla köket och toan typ nu men vi kommer istället göra ett litet badrum samt pentry i gamla uterummet (som nu är ett vanligt rum på ca 30 kvm) och på så vis har vi ett kök under tiden som vi renoverar. Då kan vi också ha en soffa, tv och matbord där så slipper det kännas som total misär medans vi bygger det nya. Men, det är den där tiden som saknas. Vi jobbar båda heltid och tar oftast jourerna tillsammans. Våran ponny och alla andra aktiviteter som barnen har. Vi kommer dit, men vägen känns bara lite extra lång ibland.

Lämna ett svar