Webbplatsens överlägg

Öland, semester och Visfestival

I söndags åkte vi riktigt tidigt mot Oskarshamn. Tog färjan över till Byxelkrok. Det blåste ingenting och övergången var magisk.
Vi fyllde dagarna med sol, bad, loppisrundor, häng i hamnen, cykelturer och umgicks med Pelles pappa.


Torsdag kväll tog vi färjan hemåt igen, lite blåsigare resa denna gång.

I fredags åkte vi ut till vår älskade vita vän i Tyftingemar. Vad man saknar! En lugnare ridtur och mycket mys.

Vi ilade ner på stan eftersom Lykkes idol GRANNEN MÅNS skulle uppträda.


Till kvällen lämnade P barnen hos mormor i stugan och vi svirade om för en fest hemma hos oss. En stund senare kom fina vänner till oss. Vi hade en riktigt sådär super trevlig kväll (när man helt glömmer fota). Framåt midnatt blev jag skjutsad av min böna Fanny bak på en pakethållare. Ljuvligt!

Vi hade en sådan trevlig kväll och träffade så mycket bekanta ansikten. Söndagen straffades man såklart och lovade där och då att nej aldrig mer alkohol. Och ja det händer ju så extremt sällan numera och kan faktiskt såhär i efterhand vara värt en bakfylla när man ha en sådan rolig kväll. Det här gör vi om nästa år.

Lördagen blev betydligt lugnare. Kalas hos Lorentz som fyllt 5 år! Paket och glassbåt. Sedan blev vi spontant kvar där. Jag rensade ogräs, Beccis sällskapade med en drink i handen och Sacka gjorde smashed burgers. Rätt bra kombo ändå.

Vi tog ett varv på stan. Bubbel-te, sockervadd, klubba och remmar. Mycket människor och snuskigt fina båtar i hamnen.


Imorse skjutsade jag P tidigt till färjan som gick mot Byxelkrok. Han ska hänga där med sin pappa tills onsdag. Så ja nu får jag testa att vara ensam med barnen i fyra dagar. Mamma och Beccis ska hjälpa till med Lykke eftersom jag börjar jobba imorgon.

Till helgen åker vi på vårat första Meeting. (3 dagars tävling med hästen) Det ska bli väldigt spännande på många plan. Första gången Oliwer ska tävla 3 dagar i följd. Första gången vi ska bo i en liten lastbil. Ja och första gången att göra allt det där runtomkring. Vi får se om det blir fler gånger efter denna, haha.

Lämna ett svar