Webbplatsens överlägg

Badberget

I förmiddags släppte jag av Oliwer och Valle ute vid Gertrudsvik. Stekte pannkakor till dem igår så de hade en go lunch med sig.

Lykke och jag åkte vidare och handlade den tydligen obligatoriska ”bad-fikan”. Sedan åkte vi ut till stugan. Mötte upp Louise och Thilda. Spenderade många timmar vid badberget och bryggan. Kidsen badade som galningar.


Riktig mysig dag vid havet. Börjar längta efter semester. Men jag har inte så mycket. Det blir vecka 28 och sedan en del långweekendens. Vill kunna backa upp våran nya stjärna Alice på jobbet. Men vecka 28 åker vi iaf till Öland vilket ska bli väldigt mysigt.

På fredag åker vi dit en kortis också. Vi ska urnsätta Kerstin. Så fint, och så sorgligt. Kan fortfarande inte förstå att hon är borta, fina, glada Kerstin.

Till helgen vankas det bröllop, peppen är obeskrivlig!

Lämna ett svar