Webbplatsens överlägg

Full agenda

Den här veckan har verkligen varit GALEN. Det är så mycket på jobbet nu på alla plan. Bröllop, begravning, leveranser, omskyltning ja allt på en gång. Det stundande bröllopet är på lördag och det är en del fix inför det. Kläder som ska göras fina och strykas (Lykkes klänning fick mamma ta). Beställning av blommor, binda. På hemmaplan är det ett enormt tvättberg av både skitig och ren tvätt. En trädgård som behöver vattnas igenom dagligen. En ponny som behöver få omsorg och kärlek.

I tisdags åkte vi till Gamleby och Oliwer fick testa sin livs första hoppträning. Något klickade, eller släppte, jag vet inte men han red som han aldrig gjort annat. Ordentligt med fart, tog svängar i galopp (han är lite svårsvängd den där ponnyn) och red en full bana. Jag var mäkta imponerad!


Att han sedan med ett sådan leende på läpparna och en bra känsla i magen sa att detta var svinskoj gjorde ju bara saken mycket bättre. Packade in två barn och en häst i transporten och åkte hem mot Tyftingemar igen.

Igår blev det uteritt. Janni vad snällt att jag skulle hänga med på Candy också. Så jag och grabbarna drog en vepa i skogen. Det var fart på tanten Candy!

Dagen idag har gått i racertempo. Började jobba ett par timmar tidigare men han ändå långt ifrån allt jag hade tänkt. Bundit en brudbukett med tillhörande blommor. Beccis bukett får jag binda imorgon kväll.

Imorgon åker vi till Öland och urnsätter fina och otroligt saknade Kerstin. Kommer bli en känslosam dag.

Lämna ett svar