Webbplatsens överlägg

Skolavslutning 2023

Student och skolavslutningsveckan gick i rasande fart. På fredagsmorgonen skickade jag iväg två väldigt söta och förväntansfulla barn till skolan. Oliwer hade ingen avslutning med föräldrar utan det blir först nästa år när vi får gå med till kyrkan. Lykkes stora klass hade avslutning utomhus och vi fick lyssna på fina sånger som barnen sjöng och därefter var det kramkalas.


Tårarna rann när Lykke kom ut hans i hand med en vän och hon var så stolt. Min lilla tjej som nu gått ut förskoleklass och ska börja 1:an.

Vi tog en promenad ner på stan i det underbara sommarvädret. Lunch på Mocca Deli och kidsen fick fika. Så mysigt.

På eftermiddagen så åkte vi till Gamleby för Lykkes sista ridlektion den här terminen. De fick göra en liten bana med olika aktiviteter. Väldigt roligt tyckte Lykke. Kanske var det sista gången hon fick rida sin favvo Lilla Q. Han är nämligen till salu.

Nu har vi gått in i midsommarveckan. Det är sista hektiska veckan på jobbet och sedan brukar det lugna ner sig ganska rejält. Alice och jag har gjort mycket begravningsbinderier igår och idag så nu kan vi fokusera på alla midsommarkransar. Annars brukar vi lägga ett stopp på Max 20 beställningar. Men i år tar vi nog in det dubbla.


Den här kransen gjorde jag igår, det var till en dam som fyllde 100 år!

Lämna ett svar