Webbplatsens överlägg

Fullt ös och sommar

Mycket har hänt sen sist. Oliwer fick en morgon väldigt ont i magen. Efter att ha googlat och ett samtal till 1177 så fick vi veta att det var en sjuk blindtarm. Så det blev operation samma dag. Han var jätte nervös och orolig men allt gick väldigt bra ❤️.


Han fick vara hemma hela veckan från skolan.
vi missade ju tyvärr åka på sista omgången av DIV III i Tranås. Men Oliwers grymma lag tog en seger och därmed vann hela omgången. Så jäkla roligt!

Vi åkte istället på PNJ i gamleby och Lykke fick låna Candy och rida två rundor på. Bombana och 30 cm. Felfri i båda och de var så söta!


Vi har hängt en del i stallet och Ison har nu fått gått på sommarbete. Det gör honom gott.
Smarrat på årets första jordgubbstårta när Edla fyllde år.

Jag är inte så förtjust i tårta men den här var riktigt god!

Till helgen som var så hängde vi i stugan för att fira Beccis som fyllt år ❤️. Korvlunch och rabarberpaj! Pelle och Sacka la i hans båt. Jag och kidsen har varit sjuka förra veckan. Riktigt ont i halsen, hosta och snor. Sviterna sitter i för nu har jag en hes röst, som Beccis så fint sa, ”rökt för många gula Blend”.

Igår var vi i Oskarshamn på en liten tävling. Oliwer hoppade L:E och L:D. Han galloperande nästan hela båda rundorna och man ser verkligen utveckling på senast. Sedan att piggelinponnyn lugnat ner sig lite också är ett väldigt stort plus. Vi avslutade med Mc Donalds innan vi rullade hemåt igen.

Det är G A L N A veckor på jobbet nu. Mycket i butik, bröllop, examen, skolavslutningar, student och galet mycket begravningsblommor. Roligt på alla sett efter en alldeles för lugn vår… Terese, Alice och jag har idag stått på variant ställe och bara producerat så mycket fina buketter och dekorationer. De tjejerna är guld värda ❤️.

Och ja just de, Lykke fick en ny cykel häromdagen. Har letat en begagnad ganska länge men utbudet är klent. Mest mountinbikes. Denna lilla röda pärla blev perfekt och hon verkligen älskar den!

En liten cykelkorg också så kommer den vara perfekt ❤️.

Lämna ett svar