Webbplatsens överlägg

Klänningsgarderoben

Veckan rullade på rasande fort och jag har jobbat alla dagar samt haft jouren. Lämnade över den över helgen nu och det är alltid en lättnad. För annars följer den där lilla luren med i bakfickan vart man önska eller vad man en gör.

Klänningen tills imorgon är upphängd. Små enkla klackskor och ett par tunna strumpbyxor. En enkel handväska och minimala smycken. Allt kommer vara enkelt, förutom det gigantiska blomstersmycke jag skapade igår. Den är så läcker! Vi åker relativt tidigt imorgon och börjar dagen med en konferens med Interflora. Sedan checkar vi in på Amaranten på Kungsholmen där piff och bubbel vankas innan vi glider vidare till galan. Kommer bli en sådan rolig kväll 🙌🏼.

På tal om klänning, denna dök upp i flödet och jag föll pladask 🧡. Ni hittar den här!

Lämna ett svar