Webbplatsens överlägg

Gala ✨

Det har varit ganska milt väder senaste veckorna. Ganska skönt men det är så blött och tråkigt ute i stallet. Lervälling. Ison stormtrivs med det och ligger gärna och rullar runt som en gris.

Igår släppte jag honom i paddocken ute i det soliga vädret. Han fick skapliga vårkänslor och skuttade runt som en tok innan jag longerade.

Tidigare var i Gamleby och åkte skridskor hela familjen ❤️.

Idag har det varit riktigt lugnt på jobbet. Januarilunken är här, februari och Maria brukar också vara rätt lugna. Förut All❤️Dag då såklart. I lördags sålde jag helt galet mycket med tulpaner, växter och andra snittblommor. Det gör sådan skillnad på köplusten när solen är framme.

På lördag så ska vi från jobbet åka till Sthlm och gå på gala i Blå Hallen! Interflora fyller 100 år och det kommer bli ett jäkla drag! Jag har bestämt mig för en svart enkel klänning (med alldeles för hög slits som jag ska sy igen lite) och till det ett pampigt blomstersmycke. Vi får se om jag ror detta galenskap i land och om jag gör det kommer det givetvis att fotas.

Veckan rullar på, igår var det första ridlektionen för terminen, Lykke har längtat galet mycket. Idag drog dansen igång och imorgon är det simskola. Galet. Men roligt för vår lilla tjej ❤️.

Lämna ett svar