Webbplatsens överlägg

Halvdag

Vi har haft en fantastiskt trevlig helg. Umgåtts mycket med barnen som har skött sig exemplariskt. Vilket betyder att de har hållt sams, accepterat ett nej och haft humöret på topp! Då mår jag med väldigt bra.

Efter jobb och stall i fredags så svirade jag om och mötte upp kollegorna för en AW på slottsholmen. Väldigt trevligt och god mat.

I lördags var vi och besökte nya handelsträdgården i Mommehål. Roligt att dem satsar! Skulle själv kunna tänka mig att göra något liknande. Ska bli kul att se den växa fram. Det är ju inte jätte säsong för blommor just nu men lite fanns det allt.

Åkte sedan till flygfältet och tog en fika. Vädret är ju bara så härligt just nu ☀️.

Igår hade vi en heldag i stallet. Riktigt härligt väder och jag hade gjort tunnbrödsmackor samt tagit med fika. Det blev ingen ridning men det blev en del annat möjs istället.

Idag har jag jobbat halvdag. Så hämtade Lykkot vid tolv och cyklade hemåt. Jag röjde i trädgården en stund samt städade bland allt spill som blir efter bygget. Planterade några penséer och njöt i solen i en solstol en stund innan jag drog igång en köttfärslimpa. Lykke och Oliwer var i lekparken.

Efter middagen åkte jag och Lykke till Ison en sväng. Dagliga sysslorna och tog in hästarna.

Nu drar det ihop sig för sen kväll och det blir Husdrömmar samt Outlanders och såklart en Salmiakkiglass, beroende!

Lämna ett svar