Webbplatsens överlägg

Så härligt med lördag

Veckan har rullat på. Lykkes förskola var tvungen att stänga igen i veckan då det är så mycket bortfall av personalen. Så P och jag har hjälpts åt och även mormor har fått rycka in.

Gjorde en kistdekoration i veckan. Det önskades skog och tulpaner. Älskar sånna här arbeten och tycker personligen att de blir de absolut finaste.

I torsdags kväll hade jag ett härligt gäng på workshop i butiken. De gjorde arrangemang i stickmassa och tyckte det var super roligt!

I fredags band jag brudbukett med tillbehörigheter. Är alltid så jäkla nervöst inför bruden ska tycka. Hoppas de får en fantastisk dag idag! Bilder på buketten kommer vid ett senare tillfälle.

Imorse klev jag upp tidigt. En promenad för att handla frallor. Lykke är som vanligt med mig upp medans grabbarna är lite tröttare. Oliwers dörr stod öppen när jag klev upp så frågan är om han varit uppe och nattvandrat? Han gjorde det natten innan men då vaknade jag. Det där med att gå i sömnen är ju lite läskigt. Ett alarm när han sätter när fötterna i golvet från sängen? En klocka som plingar när han öppnar sin dörr? Ja jag vet inte. Är så rädd att han liksom ska traska ut ut!

Oliwer och jag åkte iaf iväg några timmar. Därefter tog jag med mig Lykko på en cykeltur för att inhandla lördagens godis.

Nallen Sigrid fick följa med. Hon är så nöjd över sin barnsadel som vi köpte på Busfrö häromdagen.

Nu är vi utplacerade och jag är helt slut. P är slitvargen och snickrar på. Nästa vecka kommer plåtslagarna och förhoppningsvis kan färdigställa det dem ska göra.

Lämna ett svar