Webbplatsens överlägg

Fotbad

För någon vecka sedan körde jag en sänder fotbehandling. Ni vet när man sätter i foten i en kall plaststrumpa med gegga i. Har gjort de innan och vet att det faktiskt funkar. Så nu är process två, fotbad. Vi har inget fotbad och inget badkar så det fick bli skurhinken. Funkar ju rätt bra det med. Sedan ska den torkas och filas. Fötterna blir ju förskräckliga under vinterhalvåret. Instängda i strumpor och kängor var eviga dag. Jag som är så frusen också har gärna sockor också.

Dagarna har bestått av jobb, stallet och hemmasysslor. Jag gillar vardagen väldigt mycket faktiskt. Det där att komma hem till något tryggt. Middag med familjen, lite mys varvat med tvätt, disk och matlagning. För att avslutningsvis hamna på soffan och bara få vara för mig själv.

Fotade månen när jag klev ut från jobbet idag strax efter sex. Magisk!

Kommentera