Webbplatsens överlägg

Lång vecka

Veckorna går ju fort, men den här veckan har varit långsammare än de flesta andra. Det har hänt så mycket grejer på olika plan och ställen så det har varit rörigt och mycket tankar som snurrar. Ältat. Det var så jäkla skönt när vi kom ut till Tyftingemar igår och jag bara fick hänga och prata av mig. Om allt mellan himmel och jord. Om hur lika vi är men ändå olika. Efter det kunde jag onda skönt hemma med skallen lite renare.

I torsdags var vi på julbord med jobbet på vackra Slottsholmen. Riktigt trevlig kväll och väldigt god mat. Ändå rätt skönt att man har en tidig sittning och kan börja bege sig hemåt vid åtta tiden.

Ledig helg. Efter en sen frukost så byggde jag och barnen ihop ett pepparkakshus. Jag är så jäkla impad över dem som kan bygga sånna där giganter till pepparkakshus! Det är ju as pilligt och inte helt lätt. Bra att mitt tålamod får sträckas lite.

Sedan ilade familjen ner på stan. Vi skulle på 60 års kalas, present skulle klirras! Det gick rätt snabbt. Lördagsgodiset inhandlades och sedan kom mamma och tog barnen medan vi åkte på det barnfria kalaset som inte alls var barnfritt när vi kom fram .

Några timmar senare lämnade jag för att byta av mamma som skulle iväg på annat. Pelle hänger kvar. Oliwer har Elliot här som ska sova över och de ska spela och kolla på film.

Imorgon åker jag ut till stallet på förmiddagen och gör i ordning där. Avlastar Janni lite då hon jobbar natt och behöver sova. Om vi hinner så får grabbarna rida. Jag har ett kransevent på eftermiddagen i Almvik . Det känns faktiskt som det kan bli en riktigt härlig söndag ❤️.

Lämna ett svar