Webbplatsens överlägg

18 dagar

Vi har nedräkning nu varje dag. Det tror jag nog de flesta familjer med barn har. ”Hur många dagar är det kvar”? Frågan jag får av femåringen varje dag. 18 dagar för dem är lång tid, inte för mig 🙈.

Helgen var bra. Lördagen jobbade jag och sedan åkte familjen till Gamleby och åkte skridskor. Barnen verkligen älskar att åka och tycks aldrig få ont i fötterna. Det är rätt mysigt.

På kvällen mötte jag upp mina tjejer för en lång middag på Guldkant. Alltid så härligt när vi ses!

På söndagen var jag rätt trött. Lite för få timmars sömn men en promenad senare var jag rätt pigg igen. Åt en lång frukost och packade sedan på barnen väldigt mycket kläder och satte oss i bilen på väg till Tyftingemar. Vi stannade och köpte med fika på vägen.

Jag och Janni gjorde stallet medans kidsen busade och åkte pulka i snön. Det bara vräkte ner. Fikapaus inne i värmen innan det blev en ridtur i ridhuset.

Fem timmar senare åkte vi hemåt igen. Igensnöade vägar och är extremt glad och tacksam för dubbdäck och fyrhjulsdrift.

Hemmalagade hamburgare väntade på oss när vi kom hem och därefter kollade vi Leif och Billy. Det var den helgen det och vi är redan på väg mot nästa. Imorgon jobbar jag långdag ensam. Jag gillar de dagarna också. Får så jäkla mycket gjort när jag är ensam.

Lämna ett svar