Webbplatsens överlägg

Halloween

Då har barnens bästa dagar börjat. De dagarna som de trånat efter hela året. Idag var det Halloween tema på förskolan. Lykke ville vara vampyr och såklart bli sminkad.

Såg ganska roligt ut när hon på cykel trampade med sin fladdrande cape och läskiga face med gummistövlar och rosa cykelhjälm imorse ☺️. När hon hämtades så hade det varit fullt ös hela dagen och hon fick en stjärna för bästa utklädnad, så stolt!

Igår grävde jag ut en pumpa och dekorerade den med blommor.

Idag sålde jag den också så det var någon mer än jag som tyckte den var fin!

Jag och kidsen lättade ur en pumpa igår efter tbe spruta och middag. Lykke visade en bild och jag skar efter den. Lagom roligt pyssel tycker vi alla. Det räcker verkligen med en pumpa 🙈.

Jag fick avsluta arbetsdagen med att åka och lämna en blomma till Edsbruk. Därefter lagade jag fiskpinnar som barnen ratade totalt så det gör jag inte om… Oliwer äter faktiskt det mesta (han åt typ 4 maträtter för 3 år sedan) så det är underbart men den andra ungen är riktigt tråkig. Korv, tacos eller hamburgare. Men vi kämpar på. Vi har ju faktiskt ett facit att det kan vända som det gjorde med Oliwer, och han var ännu mer kräsen än vad Lykke är.

Efter middagen åkte jag och Oliwer ut till lilla Lasse. En liten projekt ponny som kommer kräva mycket tid och kärlek men jag tror nog det finns en riktigt trevlig grabb där innanför hans hårda fasad.

Imorgon väntar en intensiv fredag. Men tänk att jag har en semestervecka att se fram emot❣️

Kommentera