Webbplatsens överlägg

Nya hobbyn

Veckan rullade på galet fort precis som alla veckor gör. Vi har börjat med gravsmyckningen på jobbet nu. Känns galet att pyssla med granris när vädret är så varmt. Men, november är snart här. Alla Helgona, Fars dag och Första advent på en och samma månad, det betyder högtryck hela november. Höstlov och semester 1 vecka. Har så många semesterdagar kvar så Karin tycker jag ska vara lite ledig 🙈.

Igår efter jobbet så åkte jag ut med en blomma till pappa, hans födelsedag ❤️.

Gjort bröllopsbukett som levererades ut, mestadels i torkat efter brudens önskemål.

Och så hämtade jag kidsen och åkte ut till Stuverum för att kolla på hoppträningen.

Kidsen tycker det är roligt att följa med men att titta på när hästarna hoppar under 1,5 timma förstår de inte riktigt tjusningen med 😂.

Jag och O var tidigare i veckan och kollade på träningen i Sjöhagen också. då var det ponnysar som hoppade och det tycker Oliwer är roligare. Vi har ju lite smått börjat komma igång lite mer och försöker åka ut 1-2 dagar i veckan och ta hand om en liten ponny. Han är än så länge väldigt speciell men jag tror det finns mycket gott i honom.

Den här söndagen har gått åt till lite av varje. Handla, städa, fixat lite i butiken, Lykke har dragit fram Halloween kråset och gott loss med. Jag och O ska strax åka ut till stallet. Inväntar bara P som ska komma in från bygget som han sliter med 🥰.

Kommentera