Webbplatsens överlägg

Full rulle

Dagarna är fyllda av jobb och vardagsgrejer. Helgerna snickrar P så mycket han kan och jag försöker rodda allt annat. L har en riktigt skitperiod nu. Vissa dagar är svin bra och det är en glad och hjälpsam tjej hela dagen. Men så kommer de där dagarna då det är ett nej mest hela tiden. Det blir mycket tjut och illvrål enellanåt och jag känner själv ibland att jag är nära till tjutet. Det är väl en period. Hoppas den går över snarast…

I helgen började jag preppa trädgården för vinter. Bakade en kaka, Kanelbullekladdkaka. Den blev god!

I lördags hade jag en riktigt bra dag i butiken. Hög försäljning och jag han med rätt mycket annat också. Vädret var ju galet härligt så när jag kom hem la jag mig i solstolen på terassen en sväng. Kanske för sista gången i år.

Imorgon jobbar jag kortdag. Så hämtar L tidigt och vi ska ta en loppissväng. Hon älskar att kika runt på gamla grejer, precis som sin mamma. Efter middagen blir det stallet, ensam. O skulle egentligen följt med men han ska spela Boule. Blir definitivt fler tillfällen.

Kommentera