Webbplatsens överlägg

I rörelse

Jäklar vad vi har varit effektiva idag. På morgonpromenaden klev jag nästan på en stor råtta som låg här på vägen. Så jädra äckligt. Fick i kidsen frukost och sedan hade jag ett ultraljud inbokat som L fick följa med mig på. Allt såg bra ut, phu!

Tvättmaskinen har gått varm idag med täcken, påslakan och lakan. Älskar den där funktionen att den tvättar och torktumlar.

Vi åkte ut till Skrutten. Lyckas nästan alltid fånga de där dagarna med bra väder. +15 grader och totalt vindstilla, underbart.

Därefter en sen lunch hemma. Vi åkte och handlade bullar (för det måste man ju tydligen äta idag) samt hämtade O i skolan. Han var så ledsen. Någon har snott hans kickbike 🤬. Att folk inte kan lära sig vad som är mitt och ditt.

Elton hängde med hem också och bullen lindrade nog smärtan lite efter hans kickbike. Han har haft en tuff dag i skolan och varit extremt trött. När vi väckte han vid sju imorse så såg rummet ut som ett bombnedslag. Bäddmadrass låg en bit ifrån sängen och en lampa som står bredvid låg nu i sängen. Vet inte om han nattvandrat igen… Det händer ju ibland men oftast vaknar vi då.

Vid 14 tiden hade jag redan tagit 15.000 steg och snart är den uppe i 20. Så ja inte har man legat på latsidan idag, vilket känns nu och jag är ap-trött. Blir en liten vila på soffan.

Kommentera