Allmänt

Festlig vecka

Men vilken fantastisk sommar vi har! Är så glad för detta underbara, varma väder.

I onsdags var vi på lilla Davids 1 årskalas/namngivning. Det var så fint bland rosorna när han fick sitt namn.

Därefter blev det tårta, bubbel och snittar. Ponnyridning för kidsen och fiskedamm.

Vid sex tiden så kom våra barnvakter Fanny&Jim och hämtade kidsen ❤️.

En stund senare satte vi oss vid bord och fick en riktigt smaskig middag. Majoriteten av alla gäster trodde ju (likaså jag) att dem skulle gifta sig! Men så blev inte fallet. Däremot skämtades det en hel del om det, Sigrid&Lasse fick oss alla att tro men inte. Så det kanske blir att få gå på bröllopsfest snart istället då❣️

Galet trevlig kväll! Tack för att vi fick vara med ❤️.

▪️

Igår tvättade och packade vi alla väskor. Imorgon rullar nämligen bilen och husvagnen mot Skåne. Så jäkla länge sedan vi bokade den här truppen och det ska bli så skoj. Roligt att få se Skåne, spännande att se hur det går att campa och framförallt härligt att få hänga med bästa vännerna ❤️.

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.

Kommentera