Webbplatsens överlägg

Första dagen på semestern

…och jag ska snart bege mig ner mot butiken, haha. Grejen är den att vårt kylrum ska folieras till svart. Han som skulle gjort det (i onsdags) dök inte upp och har inte gjort de resten av dagarna heller. Går inte att få tag på, gått upp i rök. Frustrationen!

Så igår åkte jag (rätt förbannad) upp till detta företag och frågade vad dem sysslade med? ”Men han blev ju sjuk”. Det tillhör inte att man meddelar detta då? Skickar någon annn som kan utföra jobbet? Nej han bara stod och mumlade ”det är som det är, går inte göra något åt”.

Jag ber om att gå alla mattsvart vinyl han har hemma, ”det har vi ingen”. VAD I HELVETE SKULLE NI SATT UPP I KYLEN!!!??? (Jag säger inte dessa ord) utan går bara därifrån.

Tack gode gud att Skeppsbron Reklam hade en del av vinylen hemma. Och tack gode gud att jag har världens bästa och snällaste man som kan hjälpa oss med detta. Så därför kommer vi idag åka ner och påbörja detta. Annars skulle vi inte kunnat öppna under hela semestern…

Lämnade ett somrigt och uppskattat blomsterbud igår, jisses så glad man blir när man får ett blommogram!

Lämna ett svar