Webbplatsens överlägg

Flyttlasset gick

Vilken dag! Vi har intensivt flyttat i stort sett allt idag, så nu är det kaos i nya lokalen. Terese och jag började lite smått på eftermiddagen att packa upp på baklagret med hyllor och sådant som ska stå på dem. Allt är typ klart, förutom stentrappan innanför som ska målas och kylrummet som är helt vitt ska bli svart. Den är provmånad men det funkade inte. Så den ska exfolieras istället men han som skulle börjat igår eftermiddag verkar ha gått upp i rök…

Det har varit en riktigt intensiv dag och när jag kom hem strax efter fem så hade P stelt ett stort lass pannkakor som jag glufsade i mig ❤️.

Somnade på soffan en timma därefter medan grabbarna spelade FIFA. Helt slut. Men piggnade till sedan och drack en kaffe. Putsade alla fönster nere, skrubbade utemöblerna och tog en snabbstäd av huset. Ja nu är nog energin slut.

Rätt bra jobbat idag 👊🏼.

Imorgon fortsätter vi igen 🏃🏻‍♀️.

Lämna ett svar