Webbplatsens överlägg

Tjejhelg och lite till

Länge sen sist. Har inte haft något större lust till att ägna mina ord hit.

Veckorna rullar på. Det är snart April. Det är snart dags att avverka ännu en födelsedag. Den första någonsin utan min älskade pappa. Jag förstod någonstans det redan från min förra födelsedag. Jag minns att jag tänkte att jag skulle vara glad för att han faktiskt var med och firade min 30 års dag. Nu är jag besviken, besviken på att han inte kan vara med och fira minst 10 födelsedagar till. Fan vad jag saknar honom. 

I höstas firade vi Elin som fyllde tretti. Vi gav henne ju en upplevelse aom vi alla skulle följa med på. Det kändes så långt borta då men nu är den helgen passerad. 

Vi möttes upp på EH. Tog med oss kaffe och puttrade mot Lnkp. Där mötte vi två tjejer till och checkade in på First Hotell. Vilket fint rum vi fick! Över all förväntan! 

Vinlunch nere på stan innan vi återvände till rummet för lite chill och piff. 



Vi käkade mat i restaurangen på hotellet och sedan traskade vi bort till Konsert Kongress där vi skulle se föreställningen Avig Maria med Mia Skäringer. 



Den var så sjukt jävla bra! Bästa jag sett! Skrattade så jag inte fick luft och sminket rann nedför kinderna. 



Efter föreställningen gick vi till 1854 och tog ett glas. Vi var alla ganska trötta så vi gick hemåt istället. Somnade sent och sov aom en prinsessa hela natten tillsammans med Elin och Helen. Vaknade först och satte mig i den mysiga lobbyn tillsammans med en kopp kaffe innan de andra vaknade till liv. Jag måste även vara vaken några timmar innan jag kan äta frukost, jag är verkligen ingen frukost människa. Men runt tio var det sjukt gott att få trycka i sig alla härligheterna som frukostbuffen erbjöd! 



Runt tolv checkade vi it och sa farväl till Helen och Maria och körde hemåt igen. Detta var lätt det bästa dygnet på länge! Nästa gång får det bli en hel helg istället. 

Tänk att det snart är VÅR ute på riktigt! För ett år sedan på Instagram såg det ut såhär 



Imorgon är jag ledig! Janni kommer en stund och så ska jag ju hänga med lillprinsen såklart. Tjejkväll på torsdag och löningshelg fylld med jobb, kommer bli fantastiskt roliga dagar!