Webbplatsens överlägg

Stängningsdag 

Idag har de flesta förskolor varit stängda. Så Oliwer och jag har hängt. Han fick upp mig runt kvart i sju men det var lite motvilligt. Solen kom fram ganska snabbt så humöret toppades upp ganska snabbt. Jag körde ett stödröj i köket innan vi käkade frulle och åkte iväg.

Handlade lite blommor på Blomaterlandet. Susade förbi EH för att kolla läget samt köpa med lite gofika. Vi åkte ut till stugan! Fikade med pappa och det kan tyckas elt konstigt med jag köpte med en muffins till han också. Vet att han var ganska förtjust i just denna så det var en självklarhet. 



Oliwer och jag kickade lite boll och njöt av det fantastiska vårvärmen. 

Väl hemma igen stannade Oliwer ute och han är totalt överlycklig för att man nu kan vara ute och leta djur igen. Jag planterade några blommor.

När Pelle kom hem käkade vi kycklingklubbor och sen åkte vi mot tippen för att tömma ett överfullt släp. Oliwer fick hänga med Fanny och Jim. Bästa barnvakterna! De gick med han till Stadsparken, fina ni ❤️. Kvällen avslutades med en kaffe och lite ”trapp-snack”. 



Jo ni förstår. För något år sedan köpte vi en spiraltrappa (begagnad) som dök upp här i Västervik. Det har verkligen varit en utmaning att hitta en spiraltrappa som passar så det var ju stor lycka när vi hittade en som just hade den där smala bredden vi sökte. Grejen är nu att det är ganska högt här. Så den är fort kort, det saknas sisådär 2-3 trappsteg (gahhhhhaysvfldjrjsuhrbdoev) så frustrationen vällde över där en stund. Men, vi är kreativa personer i det här hushållet så det ska inte hängas läpp för det. Vi får hitta en ny. Men nu har jag snuvat in på lite andra modeller och möjligheter. Hoppas på någon av dessa!



Vi får väl se vad mäklaren säger när hen får veta att hen ska gå på en stege upp till övervåningen, hehe.