Allmänt

Vap

Hur mycket regn kan det komma? Galet ju. Vår galna katt som älskar att vara ute ryggade bakåt i en hastig fart när jag öppnade dörren tidigt imorse. Blåst har det gjort rejält med. Men har haft mitt lilla element Oliwer bredvid mig under det mysiga duntäcket. Otäckt jobbigt när klockan ringer 06.15.

Denna torsdag hänger jag med pappa. Vi ska till tandläkaren samt försöka få en tid med en läkare. En färgning klämdes in också. Nu är jag helt brunhårig, blev fort trött på det röda.

IMG_9568.JPG

IMG_9562.JPG

Ikväll blir det att försöka sova tidigt, verkligen gå och lägga sig i tid. För imorgon vid 05.40 går tåget mot Lnkp, galet tidig och lång dag kommer det bli, men är jäkligt peppad på allt vi ska få lära oss!

IMG_9551.JPG

Kommentarer inaktiverade för Vap

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.