Allmänt,  Bilder,  Blommor & Trädgård

Veckan

Allt är så turbulent. Så mycket att göra hela tiden, alla timmar på dygnet försvinner ovanligt fort. Jag hinner inte med. På sätt och vis är det ganska skönt då tankeverksamheten sätts på andra fokus, men det hinner ikapp mig när det är dags att sova.

Lite fina bilder från veckan som gått.

3 års kontroll för Oliwer. Allt var som det skulle och han ligger i bra fas för vad en treåring (enligt Bvc) ska klara av. 1,01 meter lång och 16,7 kg tung. 11 cm på ett år har han växt, helt galet!
IMG_9477.JPG

Senare samma dag åkte jag och handlade lite grejer för att binda kransar. Jag älskar att pilla med sådana grejer, att få skapa.

IMG_9478.JPG

IMG_9480.JPG

IMG_9481.PNG
Så nu pryder kransarna mitt och mamma/pappas hem.

Dagen efter jobbade jag. Sedan häng med världens bästa pappa. Och efter det en snabb piff för att slutligen hoppa in i bilen och hämta upp en helt ovetandes Elin!
Efter en sightseeing runt hela stan (haha) så stannade vi slutligen på Dolce vad den nu heter restaurangen. Där väntade alla vännerna! 3 rätters middag och en helt awesome kväll ❤️.

IMG_9484.JPG

IMG_9492.JPG

IMG_9486.JPG

IMG_9485.JPG

IMG_9497.JPG

IMG_9494.JPG

IMG_9498.JPG
Finaste Elin som nu blivit 30 hon med ❤️. Vi tjejer ska i vår åka tillsammans och se Mia Skäringer i Linköping. Något mycket trevligt att se fram emot.
Det blev en sen kväll. Iaf för mig, hehe.

Dagen efter drog jag med mig Fanny och Karro på Morgonsoffan på Stadt.
Därefter jobb och sen chill med pappsen.

Helgen bestod av jobb och även en babyahower för Lena!

IMG_9530.JPG

IMG_9529.JPG

IMG_9531.JPG

IMG_9532.JPG

IMG_9533.JPG

Jag hann nästan bara hem. Lade lite pussel med Oliwer och sen åkte vi ut mot vännerna i Grantorpet. ❤️

På söndagen åkte pappa och jag till kyrkogården och besökte min farmor och farfars grav. Farmor dog innan jag föddes och farfar när jag var något halvår. Så jag har ju inget minne ifrån dem, vilket är jätte tråkigt. Har många gånger fått höra att jag är väldigt lik min farmor så det hade varit coolt att fått lära känna henne. Men någon dag kanske jag får träffa henne, vem vet?

IMG_9543.JPG

IMG_9542.JPG

Söndagen avslutades med att Elin med familj kom hit och vi fikade.

Ny vecka nu. En lugnare sådan tror jag. Kan vara skönt, men är ändå alldeles för rastlös för att sitta stilla för länge.

Hoppas ni får en fin vecka.

Kommentarer inaktiverade för Veckan

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.