Webbplatsens överlägg

Och Vinnaren är!!!

EVELINA!!!

Stort grattis till dig!

Lustigt nog så blev det nu så att lappen som drogs (Pelle valde) var min syster som vannsis skriver: me too me too (även omoddsen för att jag skulle vinna är fruktansvärt låga)! Men nu är det ju så att eftersom det är min ända och älskade syster så får hon också en :).

Så Evelina skicka ett mail till mig på emjon@live.se så fixar vi resten därifrån! Skulle det vara så att Evelina inte hör av sig så går VÄggtexten till andre personen som drogs, Klara!

3 svar på “Och Vinnaren är!!!

  1. Tack så jätte mycket för att jag vann!! Jätte kul har nästan aldrig vunnit något i hela mitt liv!

  2. Klara Nygren säger:

    Kul att jag kom två i alla fall! =) Jag har aldrig ens varit i närheten av att vinna, så det var kul att se att jag var nära…! 😉
    MVH KLara

Kommentarer är stängda.