Webbplatsens överlägg

Tävling!!!

Guuuud såååå roligt! Jag ska ha min första tävling här i bloggen, jag är helt lycklig :).

Tävlingen gäller en VÄGGTEXT! Du får själv välja vad det ska stå och vilken färg du vill ha det i. Tävlar gör du genom att lägga en kommentar i detta inlägg, så enkelt! Tävlingen avslutas på söndag kväll, Lycka Till!

Här följer lite inspiration…

18 svar på “Tävling!!!

 1. Hej igen jag ber om ursäkt för att jag missuppfattade det jag läste för att jag läste för fort men det är min kommentar här ovanför men jag vill jätte gärna vara med och tävla fast att jag gjirt bort mig om jag får vara med! 🙂

 2. Klara Nygren säger:

  Jag vill vara med i din tävling!!!!
  Älskar verkligen väggord & har ett par här hemma, men dom har jag gjort själv! Så nu hoppas jag verkligen att jag vinner tävlingen (ett väggord som är färdigt att bara sätta upp, utan en massa jobb)!
  Har en tom vägg i sovrummet där jag skulle vilja ha ett väggord, men jag har inte riktigt kommit på vad, så det har inte blivit av att jag gjort något! Jag hoppas därför på TUR! =)
  God JUL /Klara

 3. Verkligen bra blogg du har o superroligt med en tävling, alltid uppskattat! Har en stor tråkig vit vägg i köket som behöver piggas upp med text 🙂 Så kanske ordet KÖK! Ha en fin kväll. Karin

 4. Hej 🙂
  Jag är 15 år och skulle vilja vinna åt min älskade syster som jag älskar så enormt mycket som är 19 år och hon skulle verkligen bli så glad!
  Jag skulle jätte, jätte gärna vilja vinna en text som min älskade och kära syster skulle få, hon är allt jag har och vill vinna en så underbar text som hon kom på härom dagen:´´ Behind every successful women is herself! ´´ För att påminna sig själv om att man är värdefull och klarar saker bara man kan och vill! Det är en enorm bra mening tycker jag för att om det ska vara jämnställt så visar det att kvinnor kan lika bra som män och att vi kvinnor kan lyckas enormt bra här i världen!
  Om jag vinner som jag verkligen hoppas, hoppas att jag gör så skulle min kära syster nog vilja ha i vitt.

 5. Gabriella Ström säger:

  Hej!
  Jag har världens coolaste 11-åring vars största intresse är heminredning. Hon har alltid stora planer på vad hon skall göra. Tyvärr är hennes mamma inte lika fixig av sig…. Dottern skulle fullkomligen älska en väggtext och skulle med största sannolikhet välja någon text från favoritartisten! Vill hemskt gärna vara med i tävlingen.

 6. Jag vill också vara med! Daniels och min lägenhet är så sjukt tråkig och vi har inte fått upp något på väggarna nu så ett väggord skulle passa perfekt!

 7. Hej! är en ny läsare men har kikat in här nu sista tiden =)

  Kul att du börjar med tävlingar tycker jag =)

  Givetvis vill jag vara med och tävla, fastnade för texten du lagt upp där det står ”det finaste vi gjort”. Den texten skulle jag vilja vinna då min sambo och jag väntar vårat första gemensamma barn snart =)

 8. Hej. Jag är gärna med och tävlar. Har funderat ett tag på att ha något snyggt i köket, så varför inte passa på nu;)

 9. Jag som älskar väggord lägger ju självklart en kommentar i detta inlägg så jag kan få vara med o tävla!:) Skulle behöva en fin väggdekoration till hannes rum i något kärlekstema. ”Det finaste vi gjort” var ju vacker, skulle man kunna ha över hans säng!:)
  Kram

 10. Hej Ia!!
  Jag är så sugen på ett Väggord i vår nya lya så jag vill gärna vara med och tävla!
  Kram

Kommentarer är stängda.