Webbplatsens överlägg

Blåa Hallen

Vilken vecka som passerade! I flera månader så har vi betala om den stora 100 års festen och förra lördagen var det dags. Vi åkte upp till Sthlm på morgonen och började dagen med en kortare konferens. Det var roligt att få höra äldre Interflora profiler berätta om hur det var på 60-talet och framåt. En hejdundrande fikapaus med ett 20 tal olika små efterrätter och kakor.

Vi åkte sedan vidare och checkade in på hotellet. Fixade oss, drack bubbel och käkade chips. Temat för kvällen var smoking&blommor. Jag hade ett par dagar innan knåpat ihop en skaplig blomsterboa och var supertaggad att få sätta på mig den.

Oj vad mäktigt det var att kliva in i stadshuset! 600 uppklädda och glada människor och vi drack flera glas champagne samt fotades. Jag fick så mycket beröm för min blomsterboa och blev flera gånger stoppad för att fotas, så roligt!

Vi satte oss till bords och under kvällen underhöll Isac & the soul company oss under kvällen. Riktigt bra! Petra Marklund dök även upp och sjöng några låtar. När en trerätters middag med pompa och ståt var avslutat så blev det dans tills fötterna värkte och boan fick läggas bort 💃🏻.

Ömma fötter som promenerade hem i natten men jisses vilken trevlig och rolig kväll vi fick ❤️.

Lämna ett svar